Mew astsubay kıdemli üstçavuş
Mesaj Sayısı : 142 +ReP : 22 Kayıt tarihi : 12/05/10 Yaş : 28 Nerden : ordan burdan
| Konu: israil Ptsi Mayıs 31, 2010 7:37 pm | |
| Arkadaşlar hep birlikte destek olun israil i kınayalım
arkadaşlar israil yemedegi için bize bu şekilde saldırıyorlar savaş olsa biz asla ve asla yenemeyeceklerini bildikleri için bu sekilde saldırıyorlar ama elbet birgin bunlar tukenecek
ewet sehitler bizim için cok buyuk kayıp ama bur sekilde 3er 5er bizi bitremezler 5-10 kişiyle 70 milyon mu biter yoqsa 1000-2000 kişimi soruyorum
sizinde desteginizle bu konuyu burada ele aldım yorumlarınızı bekliyorum
En son alperro13 tarafından Ptsi Mayıs 31, 2010 9:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
ÇoBæn_YılDızI asker
| Konu: Geri: israil Ptsi Mayıs 31, 2010 8:01 pm | |
| Kesinlikle haklısın.İsrail büyük bir vahşet olarak nitelendirdiğimiz bu olayı yaparak aslında çok büyük bir kötülüğe ,yalnızlığa ve belaya sürükledi kendini.İsrail böyle davranarak aslında şunu demek istedi :''Ben Gazze'nin sahibiyim kimse benden izin almadan buraya giremez.Burası benim topraklarım'' demek istedi ve bunu TÜRKİYE üzerinden yaparak dünyaya kafa tutu.Mahsum askerlerimizi,vatandaşlarımızı ve yabanacı vatandaşları öldürerek çirkin yüzünü herkese gösterdi.Bizim askerimiz beyaz bayrak (ateşkes / barış ) salladığı halde aldırmadan sanki bir böceği ezer gibi askerimizi vurdu.Birde dünya barışından söz eden israil yaptığı bu olay sonucundan dış politikadaki yerinide kaybetmeye gebe. Yaşanan olaylar sonucu komşumuz Yunanistan'da tepkisiz kalmayarak israil'deki elçisini geri çekti.Mısır 'da tepkisiz kalmayarak anlaşmalarını iptal etti.Aslında israil bize kötülük yaptığını sanarken kendine yaptı.Evet askerlerimiz şehit oldu, evet insanlarımız öldürüldü evet yine ciğerimiz yandı ama bu asla ve asla karşılıksız kalmayacak ..Bunun hesabı gerek hukuk ve gerekse kanlada ödenecek..Vatan için kan gerekirse dünyanın şah damarını keseriz...!!!!!!!!!! Not : İsrail sana sesleniyorum yaptığının mükafatı büyük olacak....:@ | |
|
Mew astsubay kıdemli üstçavuş
Mesaj Sayısı : 142 +ReP : 22 Kayıt tarihi : 12/05/10 Yaş : 28 Nerden : ordan burdan
| Konu: Geri: israil Ptsi Mayıs 31, 2010 9:43 pm | |
| | |
|