SSVICHOSST.exe HATASI ÇÖZÜMÜ :
Evet işte bilgisyarınızı her açtığınızda karşınıza çıkan sisteminizi olağanüstü yavaşlatan SSVICHOSST.exe belasından sizi kurtarıyorum.
SSVICHOSST.exe
Araştırmalarıma göre bu bir tür virüs üstelik sistemin ilk başta yavaşlatan sonra yavaş yavaş ele geçiren ve bir anda bilgisayarın çökmesine sebeb olan bir virüs.
AÇIKLAMAarkadaşlar bendede bu sorun vardı ve bu çözümü denedim ve bir daha karşıma çıkmadı ve bilgisayarım eski hızına döndü bilgisayarım tekrar hızdan uçuyo.....
BİLGİbu çözümün bilgisayara hiçbir zararı yoktur çünkü kendim denedim ve bilgisayarımda her hangi bir sorun ortaya çıkmadı........
ÇÖZÜMbaşlat/çalıştır/regedit/düzen/bul/SSVICHOSST diye arattırıyoruz ve bulduğunu silyoruz bakın sadece bulduğunu diğerlerini silmeyin/sonra tekrar/düzen/bul/SSVICHOSST diye arattırıyoruz yine bulduğunu siliyoruz arayıp bulamayana kadar SSVICHOSST yazıp arattırıyoruz ve çıkanı siliyoruz en son şöyle yazana kadar (kayıt defterindeki arama tamamlandı)işte o zaman virüs ortadan kalkmıştır.
sonra sisteminizi yeniden başlatın ve bi bakmışsınız ki sisteminiz eski hızına dönmüş ve bir daha bu sorunla karşılaşmıyorusunuz....
EMEĞE SAYGI +REP PLEASE...
xWitchkinqx